Perfect Helder. Blog.

In elke blog vertel ik wat ik over Perfect Helder, Logistiek en alles wat daarbij komt kijken.
Feiten en werkelijkheid, met een persoonlijk tintje.

Waarom logistiek zo ontzettend leuk is!

Waarom logistiek zo ontzettend leuk is!

Werken in de logistiek draait om uitdaging, afwisseling, samenwerken en impact.   Vroeger dacht ik niet zoveel met logistiek te hebben. Meestal hoor je ook alleen iets over de logistiek als het niet goed is gegaan. Dan krijgt het wel de aandacht. Maar als de...

Lees meer
Ik ben burger

Ik ben burger

17 september 2001, ik stapte ’s morgens uit de trein in Den Helder-Zuid. 17 jaar jong en klaar om een nieuw avontuur te beginnen. Op diezelfde dag kreeg ik een uniform om aan te trekken, tekende ik bij het kruisje en was ik dus militair.   De jaren daarna stonden...

Lees meer
Fulltime Interim Manager Logistiek & Supply Chain

Fulltime Interim Manager Logistiek & Supply Chain

De laatste tijd krijg ik vaak de vraag waarom ik als zelfstandig interimmer verder wil. Nou daar kan ik een vrij simpel antwoord op geven: Omdat dat goed voelt voor mij.   Logistieke processen optimaliseren, zodat ze kosten, tijd en energie besparen is niet...

Lees meer

Mis nooit een blog

Wil je een notificatie bij het plaatsen van elke nieuwe blog? Laat het me hieronder weten!

Benieuwd hoe ik jou kan helpen met het verbeteren van jouw bedrijfsprocessen?