Hoi, ik ben Miriam
Ik help bedrijven met het efficiënter inrichten van hun processen zodat ze kosten, tijd en energie besparen.

Als geboren Brabantse woon ik met mijn man, onze kinderen én hond James in het Noord-Hollandse Heerhugowaard. Ik houd van het buitenleven. Of dat nou thuis is of op vakantie, gewoon buiten in de natuur, wandelen, fietsen, hardlopen of een vuurtje maken, barbecue aan en genieten. 

Ik heb procesoptimalisatie altijd interessant gevonden. Dat begon al toen ik bij de Marine 10 jaar lang aan boord van verschillende schepen voer en me bezig hield met het krijgen van overzicht en het zo optimaal mogelijk inzetten van assets. Na die 10 jaar ben ik me verder in procesoptimalisatie gaan verdiepen en heb ik de HBO-opleiding Logistiek en Economie gevolgd. Inmiddels ben ik Logistiek Officier bij de Marine en help ik met Perfect Helder bedrijven bij het optimaliseren van hun processen.

Tijdens mijn werk, maar ook daarbuiten zie ik vaak kansen om processen efficiënter in te richten. Kansen die gepakt moeten worden. Het kan namelijk vaak zo veel beter en makkelijker. Betere en eenvoudigere processen om kosten, tijd en energie te besparen. 

Er begon iets te kriebelen. Dat iets is uitgegroeid tot Perfect Helder. 

Dit is Perfect Helder

Passie, structuur, efficiëntie

Met Perfect Helder help ik bedrijven met het efficiënter inrichten van hun processen zodat ze kosten, tijd en energie besparen. Net wat nodig en mogelijk is, geen enkel bedrijf is hetzelfde.

Perfect Helder is ontstaan vanuit mijn overtuiging dat er altijd kansen zijn om de dagelijkse werkzaamheden efficiënter in te richten om kosten, tijd en energie te besparen. Ik ben er namelijk echt van overtuigd dat het werk voor veel mensen zoveel makkelijker zou kunnen zijn dan dat het nu is. Door eens kritisch naar de bedrijfsprocessen te kijken is er zo veel meer mogelijk.  

Waarom samenwerken
met Perfect Helder?

Z

Kwaliteit

Wat ik doe, doe ik goed. Daar kun je van op aan. 

Duidelijk

We spreken vooraf naar elkaar uit wat we van elkaar verwachten en hoe we daar invulling aan gaan geven. Zo weet ik waar ik aan toe ben en weet jij waar jij aan toe bent. 

Betrokken

Als we met elkaar gaan samenwerken is jouw uitdaging, mijn uitdaging. 

Service

Ik streef naar een tevreden klant. 

Hoe kan ik jullie helpen?

Daar kan ik geen kant en klaar antwoord op geven. Misschien had je dat graag gewild, of misschien ook niet. De reden dat ik dat niet kan is omdat jullie bedrijf uniek is. Natuurlijk zullen andere bedrijven in dezelfde branche of daarbuiten best op jullie bedrijf lijken, maar ze zijn niet precies hetzelfde. De samenwerking tussen jullie medewerkers onderling en tussen de medewerkers en het management zijn anders dan bij de concurrent. De manier van omgaan tussen de afdelingen, zie je nergens anders op precies dezelfde manier. Omdat jullie en het bedrijf uniek zijn, hebben jullie ook specifieke uitdagingen met de bedrijfsprocessen. En dat is ook precies de reden dat procesoptimalisatie altijd maatwerk is.

Dus als ik jullie en jullie bedrijf ga helpen, beginnen we met het vaststellen van het einddoel of met formuleren van het probleem dat jullie graag opgelost ziet. Zodra ik weet waar ik naartoe moet werken, vertel ik jullie precies hoe ik te werk ga om tot dat einddoel te komen. Denk hierbij aan de verschillende onderzoeksmethodes, de modellen die ik gebruik om inzicht te creëren en hoe ik dit overzichtelijk vastleg en presenteer.

Eerst even kennismaken?

Wil jij ook kosten, tijd en energie besparen door efficiëntere processen? En heb je daarvoor interesse in een van mijn diensten, maar wil je eerst even kennismaken? 

Dan kun je gebruik maken van het online kennismakingsgesprek. Gemakkelijk te boeken via deze website, laat het even weten als er geen geschikt tijdsblok voor je tussen zit

Als voorbereiding vind ik het fijn als je bij het plannen ook vertelt over welk bedrijf het gaat en de reden van de kennismaking. Tot snel!

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Wil je handige tips over procesoptimalisatie direct in jouw mailbox ontvangen? Laat het me hieronder weten!
Benieuwd hoe ik jou kan helpen met het verbeteren van jouw bedrijfsprocessen?