Referenties

Zij gingen je voor

guidion

Tijdens haar opdracht bij Guidion heb ik Miriam leren kennen als een enthousiaste professional met een frisse blik op Logistiek. Ze heeft ons geholpen met onze processen duidelijk te maken en een helder monitor plan te maken. De basis voor de afdeling staat nu weer stevig, waardoor we vanaf nu verder kunnen bouwen.

Renate van Berkel
Guidion
guidion

Door haar ervaring, 'aanpak-mentaliteit' en verse blik heeft Miriam heeft voor ons duidelijk gemaakt waar de meeste verbeteringen te behalen vallen en een onwijs mooi pad hiervoor gecreëerd.

David van Westen
Guidion
referentie-avatar-groen

Miriam ervaar ik als een gedreven professional in procesoptimalisatie. Een perfectionist die processen vereenvoudigd zonder de efficiëntie uit het oog te verliezen

Olaf van der Heijde
referentie-avatar-blauw

Miriam is een doorpakker, weet haar vinger feilloos op de zere plek te leggen en gaat geen uitdaging uit de weg. Dat doet ze op een hele toegankelijke en energieke manier. Open, eerlijk en sprankelend vind ik deze vrouw. Ik werk heel graag met haar!

Josien van Putten
referentie-avatar-geel

We kennen Miriam als hardwerkend, betrouwbaar, innovatief en vooral zeer prettig in de samenwerking

Lonneke Harbers
Gezondheidszorg
referentie-avatar-groen

Werken met Miriam betekent werken met een toegewijde en enthousiaste professional die weet waar ze het over heeft.  

Anneloes Valkenburg
referentie-avatar-blauw

Ik ken Miriam al geruime tijd, en ze heeft altijd een passie gehad voor het verbeteren van processen en het vinden van oplossingen. Haar vastberadenheid en toewijding om haar passie na te streven, maken me trots, vooral omdat ze de moed heeft gehad om haar eigen onderneming te starten. Het is overduidelijk dat ze niet slechts haar werk doet; ze zet zich in voor iets waar haar hart echt naar uitgaat, en ze gaat er volledig voor. Met haar focus op het helder krijgen en optimaliseren van (logistieke) processen, kan Miriam van Perfect Helder absoluut het verschil maken.

Yvette van der Linden-Leeflang

Naar

proactieve logistiek

De oorzaak is meestal: onvoldoende inzicht in de logistieke processen. Wie doet wat en waarom doen we het eigenlijk zo?
De waan van de dag bepaalt wat er gebeurt en er moeten regelmatig brandjes worden geblust. Iedereen werkt keihard, maar meer reactief dan proactief.
Ik garandeer je dat het anders kan.

Mijn twee effectieve manieren van aanpak:

Logistiek Atelier

Creatief bouwen met
het eigen logistieke team
= compacte externe begeleiding

Interim Management

Verbetering door een frisse blik
van buitenaf
= intensieve externe ondersteuning